ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

ALBA Graduate Business School ,The American College of Greece

Τρείς (3) υποτροφίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα : MSc in Business for Lawyers , MSc in Finance και MSc in Entrepreneurship.

Το Alba Graduate Business School, The American College of Greece ιδρύθηκε με σκοπό να εκπαιδεύσει τα στελέχη που κάνουν τη διαφορά στην οικονομία και την κοινωνία γενικότερα. Στο πλαίσιο αυτό, ανέκαθεν προσέφερε υποτροφίες στους πιο άξιους υποψηφίους, και οικονομική ενίσχυση σε όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ώστε να προωθεί έμπρακτα τις ίσες ευκαιρίες και την αξιοκρατία στην εκπαίδευση. Με αυτά ως οδηγό για ακόμη μια χρονιά στέκεται στο πλευρό του προγράμματος Σπουδάζω με Υποτροφία προσφέροντας συνολικά τρείς (3) υποτροφίες.

MSc in Business for Lawyers

Το MSc in Business for Lawyers είναι το μοναδικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα που προετοιμάζει τους δικηγόρους για να αντιμετωπίσουν πολύπλοκα προβλήματα στο εταιρικό περιβάλλον και στις χρηματοπιστωτικές αγορές. 

Το πρόγραμμα, έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για επαγγελματίες νομικούς και προσφέρει συνδυασμό θεωρητικής και πρακτικής γνώση σε όλα τα καίρια θέματα που σχετίζονται με τις καθημερινές δραστηριότητες μιας επιχείρησης. Το πρόγραμμα παρέχει μια μοναδική εμπειρία μάθησης που προωθεί τις ικανότητες συνεργασίας και ηγεσίας προσαρμοσμένες σε ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών.

Το MSc in Business for Lawyers είναι το μοναδικό ελληνικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα για τους Δικηγόρους που έχει συμπεριληφθεί επί έξι συναπτά έτη στον Κατάλογο LLM του Financial Times μαζί με το πιο γνωστά νομικά προγράμματα της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι:

  • Μαθήματα  μεταξύ 18:00 - 22:00, δύο φορές την εβδομάδα κατά μέσο όρο.
  • Πρόγραμμα 16 μηνών.

Το Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για Νομικούς Επαγγελματίες με στόχο να:

  • Διαχειριστούν και αναπτύξουν το δικηγορικό τους γραφείο
  • Εργαστούν ως σύμβουλοι σε μεγάλες εταιρίες
  • Αποτελέσουν συμβούλους σε επιχειρήσεις παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.
  • Εργαστούν ως σύμβουλοι επενδυτών

Προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την παραπάνω υποτροφία, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την αίτηση του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» (πατήστε εδώ).Για την ακαδημαϊκή αίτηση  -υποχρεωτική για την διαδικασία- παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

MSc in Finance

Το MSc in Finance απευθύνεται σε νέους, με πρώτο πτυχίο (κατά προτίμηση STEM) αλλά και σε έμπειρους επαγγελματίες που θέλουν να εξελιχθούν επιχειρηματικά και παρέχει γνώσεις υψηλού επιπέδου απαραίτητές για μια πετυχημένη καριέρα στον χώρο της χρηματοοικονομικής. Είναι το αποκλειστικό Πρόγραμμα Επιλογής (Program Partner) του CFA στην Ελλάδα, και έχει για πολλά έτη συμπεριληφθεί στις ειδικές λίστες των Financial Times “Financial Training” . Παράλληλα παρέχει αναγνώριση Επαγγελματικών δικαιωμάτων από το Ελληνικό Δημόσιο

Το Πρόγραμμα ανανεώνεται συνεχώς ώστε να παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις και τάσεις στην επιστήμη της χρηματοοικονομικής αλλά και της ανάλυσης ρίσκου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ομαδική εργασία, την επικοινωνία, τη χρήση νέων τεχνολογιών και την υιοθέτηση των αρχών της επιχειρηματικής ηθικής και ευθύνης.

Ξεκινάει κάθε Σεπτέμβριο και η διάρκειά του είναι 14 μήνες και η διδασκαλία πραγματοποιείται στα αγγλικά.

Προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την παραπάνω υποτροφία, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την αίτηση του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» (πατήστε εδώ).Για την ακαδημαϊκή αίτηση  - υποχρεωτική για την διαδικασία - παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

MSc in Entrepreneurship

Το MSc in Entrepreneurship σχεδιάστηκε με βάση τις νέες τάσεις στην επιχειρηματική εκπαίδευση σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό και συναρπαστικό πρόγραμμα που εξισορροπεί την πρακτική της επιχειρηματικότητας με την απόκτηση βασικών ηγετικών. Οι συμμετέχοντες του προγράμματος έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την επιχειρηματική εμπειρία στην πράξη σε συνεργασία με επιχειρηματίες, να μάθουν τα νέα εργαλεία ανάπτυξης επιχειρηματικών ιδεών, να εμπεδώσουν τις βασικές γνώσεις διοίκησης επιχειρήσεων, και να δημιουργήσουν τη δική τους επιχειρηματική υπόσταση μέσα από δημιουργικές διαδικασίες και δια δράση.

Απευθύνεται σε νέους, με πρώτο πτυχίο, ανεξαρτήτως ειδικότητας αλλά και σε έμπειρους επαγγελματίες που θέλουν να εξελιχθούν επιχειρηματικά. Το πρόγραμμα ξεκινάει τον Σεπτέμβριο και έχει διάρκεια 12 έως 14 μήνες πλήρους φοίτησης. Όπως όλα τα προγράμματα του Alba, η διδασκαλία πραγματοποιείται στα αγγλικά.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα ως άνω προγράμματα σπουδών έληξε 10 Ιουνίου 2019.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ