Για πληροφορίες: (+30) 211 7051841 [email protected]

test sxetika

Η Equal Society, ο κορυφαίος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός σε θέματα εκπαίδευσης υλοποιεί με απόλυτη επιτυχία από το 2012 το πρόγραμμα “E-gnosis”.

Το E-Gnosis αποτελεί έναν κεντρικό κόμβο εκπαίδευσης καθώς φέρει σε άμεση συσχέτιση τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού με τις νέες τεχνολογίες και την αγγλική γλώσσα. Ουσιαστικός στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των δεξιοτήτων κάθε υποψηφίου προκειμένου εκείνος με τη σειρά του να αποκτήσει περισσότερα εφόδια κατά την αναζήτηση μιας θέσης εργασίας.

Η Equal Society για την άρτια υλοποίηση της πρωτοβουλίας έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους εκπαιδευτικούς φορείς προσφέροντας υψηλού επιπέδου γνώσεις. Δικαιούχοι της δράσης είναι άνεργοι, νέοι και νέες, φοιτητές, πρόσφυγες, και άλλες ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, μεταξύ των οποίων και δημόσιοι υπάλληλοι που θέλουν να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Μέχρι σήμερα, χιλιάδες εκπαιδευόμενοι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα “E-gnosis” δίδοντας έτσι υπεραξία στο πρόγραμμά μας και αναδεικνύοντας την τάση της αγοράς προς κάθε υποψήφιο που διαχειρίζεται με ευχέρεια τις νέες πληροφορίες αλλά και την αγγλική γλώσσα.

Αύξησε και εσύ τις γνώσεις σου και δες το μέλλον με αισιοδοξία!

 

banner spoudazo 300x250