Ποιοι Είμαστε

 • Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός

  Ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, προσπαθούμε πάντα να βρούμε τρόπους για να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους που υποφέρουν, δυσκολεύονται και από «σύμπτωση» βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία και στα όρια ή και εκτός κοινωνικού ιστού. Ενισχύοντας το δείκτη αλληλεγγύης ελπίζουμε σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών για όλους.

 • Ζωντανή Κοινότητα

  Είμαστε κάτι περισσότερο από μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζονται την έμπνευση, βοηθώντας άλλους ανθρώπους. Είμαστε ολόψυχα μια ζωντανή κοινότητα των «The Equals» και των υποστηρικτών μας που σκέφτονται και αισθάνονται το ίδιο με εμάς.

 • Το Όραμά μας

  Στοχεύουμε στην αύξηση της ισχύος του δείκτη κοινωνικής αλληλεγγύης οραματιζόμενοι τη δημιουργία μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών για όλους. Φέρνουμε την εκπαίδευση κοντά στους οικονομικά αδύναμους δίνοντας ευκαιρίες για περαιτέρω μελέτη ώστε να κάνουν πράξη τα όνειρά τους.

 • Σχετικά με το e-gnosis

  Η Equal Society, ο κορυφαίος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός σε θέματα εκπαίδευσης υλοποιεί με απόλυτη επιτυχία από το 2012 το πρόγραμμα “E-gnosis”.

  Το E-Gnosis αποτελεί έναν κεντρικό κόμβο εκπαίδευσης καθώς φέρει σε άμεση συσχέτιση τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού με τις νέες τεχνολογίες και την αγγλική γλώσσα. Ουσιαστικός στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των δεξιοτήτων κάθε υποψηφίου προκειμένου εκείνος με τη σειρά του να αποκτήσει περισσότερα εφόδια κατά την αναζήτηση μιας θέσης εργασίας.

  Η Equal Society για την άρτια υλοποίηση της πρωτοβουλίας έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους εκπαιδευτικούς φορείς προσφέροντας υψηλού επιπέδου γνώσεις. Δικαιούχοι της δράσης είναι άνεργοι, νέοι και νέες, φοιτητές, πρόσφυγες, και άλλες ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, μεταξύ των οποίων και δημόσιοι υπάλληλοι που θέλουν να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

  Μέχρι σήμερα, χιλιάδες εκπαιδευόμενοι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα “E-gnosis” δίδοντας έτσι υπεραξία στο πρόγραμμά μας και αναδεικνύοντας την τάση της αγοράς προς κάθε υποψήφιο που διαχειρίζεται με ευχέρεια τις νέες πληροφορίες αλλά και την αγγλική γλώσσα.

  Αύξησε και εσύ τις γνώσεις σου και δες το μέλλον με αισιοδοξία!


Είμαστε ολόψυχα μια ζωντανή κοινότητα των «The Equals» και των υποστηρικτών μας που σκέφτονται και αισθάνονται το ίδιο με εμάς.

Εξέλιξη υλοποίησης

48%

Πραγματοποίηση στόχων

37%

Μαθαίνω Αγγλικά

29%

Σπουδάζω με υποτροφία

46%