ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Πέντε υποτροφίες επιλογής του υποψηφίου.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αντιμετωπίζοντας πάντα τους νέους με υπευθυνότητα και ευαισθησία, στηρίζει το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society, προσφέροντας πέντε (5) υποτροφίες πλήρους φοίτησης (1 ανά περιοχή παραρτήματος) για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Μία​  υποτροφία επιλογής του υποψηφίου.

Μια μακρόχρονη πορεία διαρκούς αναβάθμισης ανέδειξε το BCA σε έναν από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς της Ελλάδας. Οι καθηγητές που διδάσκουν στο BCA είναι κορυφαίοι στον τομέα τους και κάτοχοι, στην πλειοψηφία τους, μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών Ph.D και Master's διεθνώς αναγνωρισμένων πανεπιστημίων των H.Π.A. και της Μεγάλης Βρετανίας. Ταυτόχρονα, αποτελούν επίλεκτα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της χώρας.

Μια υποτροφία επιλογής του υποψηφίου.

Η Δύναμη στην Εκπαίδευση! Το Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα της αγοράς εργασίας. 52 ειδικά επιλεγμένες ειδικότητες, προσφέρονται και οδηγούν τους απόφοιτους απευθείας στην αγορά για προσλήψεις. Το Γραφείο Σταδιοδρομίας που λειτουργεί πρωτοποριακά στο Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ από το 1996, φροντίζει για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων.

Τρείς υποτροφίες επιλογής του υποψηφίου

To IIEK NEW YORK, αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία του Ομίλου New York College, προσφέρει υψηλής ποιότητας εξειδικευμένη εκπαίδευση με συνέπεια και ευθύνη δίνοντας στους σπουδαστές πρωτοποριακές εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε ένα πλήθος επαγγελματικών ειδικεύσεων. Επέλεξε ανάμεσα από 11 τομείς σπουδών και 44 σύγχρονες ειδικότητες και κάνε τις σπουδές της ζωής σου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER