ΙΕΚ ΑΚΜΗ

ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Δέκα (10) υποτροφίες σε προπτυχιακά προγράμματα επιλογής του υποψηφίου. 

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αντιμετωπίζοντας πάντα τους νέους με υπευθυνότητα και ευαισθησία, στηρίζει το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» του ΜΚΟ Equal Society, προσφέροντας δέκα (10) υποτροφίες πλήρους φοίτησης (2 ανά περιοχή παραρτήματος) για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 σε οποιοδήποτε τομέα σπουδών επιλέξει ο κάθε τυχερός.

Στα 45 και πλέον χρόνια της ηγετικής πορείας του στον χώρο της εκπαίδευσης, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ με περισσότερους από 11.000 ενεργούς σπουδαστές σε όλη την Ελλάδα, μένει πιστό στο όραμά του για πρωτοπόρα επαγγελματική εκπαίδευση, βασισμένη σε Διεθνή πρότυπα, που θ’ ανοίξει στον κάθε απόφοιτο την πόρτα στην αγορά εργασίας.

Αυτός είναι και ο λόγος που είναι το μεγαλύτερο Ινστιτούτο Ιδιωτικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και ένα από τα 7 καλύτερα στην Ευρώπη!

Στo ΙΕΚ ΑΚΜΗ λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία οι παρακάτω τομείς σπουδών:

Οικονομία & Διοίκηση

Τουριστικά & Επισιτιστικά

Επαγγέλματα Υγείας

Ηχοληψία & Μουσική

Η/Υ & Νέες Τεχνολογίες

Τεχνικά Επαγγέλματα

Αισθητική & Spa

Παιδαγωγικά

Μόδα & Ομορφιά

Οπτικοακουστικά & Τέχνες

ΜΜΕ & Αθλητισμός

Εφαρμοσμένες Τέχνες

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελεί το μοναδικό ΙΕΚ που εξασφαλίζει στους σπουδαστές του, βρετανικό δίπλωμα στο αντικείμενο σπουδών τους, το οποίο πιστοποιείται από το Διεθνώς αναγνωρισμένο βρετανικό οργανισμό Pearson Assured!

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, κατά τη διάρκεια της πολυετούς και επιτυχημένης πορείας του, έχει επιλέξει να συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου, δημιουργώντας έναδίκτυο με συνεργασίες – σταθμούς στο χώρο της αγοράς. Το γεγονός αυτό αποτελείμοναδική ευκαιρίαγια τους αποφοίτους του, οι οποίοιενισχύουν το βιογραφικό τους και γίνονται ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στον επαγγελματικό στίβο.”  

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος Διός 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ 6Ο χλμ. Λάρισας - Νίκαιας, Λάρισα, 2410 660400

www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu

 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων: Σεπτεμβρίου 2017

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter